Geri

Albiaro İndigo Mavi Regular Fit Normal Bel Likralı Jeans

Orijinal fiyat: ₺1,200.00.Şu andaki fiyat: ₺799.00.


Albiaro Denim pantolonları, bu sezon kombinlerinizi zirveye taşıyacak. Rahatlık ön planda tutularak tasarlanan spor pantolonlar, jeans kumaşları sayesinde nefes aldıran cilt dostu bir kullanım yaşatıyor. Zahmetsiz kombinler yaratabileceğiniz kot pantolonlar sezona uygun renkleriyle göz dolduruyor. Regular fit kalıplar ile hazırlanan bu pantolonlar stilinize ayrıcalıklı bir görünüm sunuyor.

  • Kumaş Bilgileri: % 97 Pamuk   I   % 3 Lycra
  • Manken Jean Ölçüleri: Bel: 31   I   Boy: 32   
  • Manken Ölçüleri: Boy: 180 cm   I   Bel: 83 cm   I   Göğüs: 100 cm   I   Kalça: 96 cm
  • Model No: 2248-2

 

Temizle
Stok kodu: WJ02248 Kategoriler: , , Etiketler: , , , , ,
Ek bilgi

Ek bilgi

Pantolon Bedeni

31, 32, 33, 34, 36, 38

Değerlendirmeler (0)

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Shipping & Delivery

Vestibulum curae torquent diam diam commodo parturient penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames.Consequat net

Vestibulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames.Consequat netus.

Scelerisque adipiscing bibendum sem vestibulum et in a a a purus lectus faucibus lobortis tincidunt purus lectus nisl class eros.Condimentum a et ullamcorper dictumst mus et tristique elementum nam inceptos hac vestibulum amet elit

Bakım
İdeal sıcaklık 40 ºC’dir. Koyu ve açık renk denimleriniz beraber yıkamamaya özen gösterirseniz renklerini uzun süre koruyabilirsiniz. Etiketinde tavsiye edildiği miktarda yumuşatıcı kullanmanızın hiçbir zararı olmaz. Hatta yumuşatıcınızın kokusu kotunuza sindiğinde hoş bir koku ortaya çıkacak. Yüksek dönme hızına sahip kurutucuda kurutmak en iyi yöntem olsa da, kendi kendine kurumaya bırakmak da tavsiye edilir. Ters çevirerek yıkamaya ve ütülemeden önce hafif nemli olmalarına özen gösterin. Koyu renklerin rengini koruması için soğuk su ile de yıkayabilirsiniz. Yüksek dönme hızına sahip kurutucuda kurutmak en iyi yöntem olsa da, kendi kendine kurumaya bırakmak da tavsiye edilir. Ters çevirerek yıkamaya ve ütülemeden önce hafif nemli olmalarına özen gösterin. Koyu renklerin rengini koruması için soğuk su ile de yıkayabilirsiniz.